Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
@Nuri Kartal
Nuri bey bu bilgiyi nerden aldınız bizi aydınlatırsanız sevinirim

Üyeler Görebilir
Bu bilgiyi Ankara'da eğitim alırken Bakanlık yetkilisi ve Tüçev yetkilileri arasında konuşurken duydum. Normal eğitimlerin şuan bittiğini ve bundan sonra 6000 kişinin vize eğitimi beklediğini ve bu zaman içinde bir çoğunun biteceğini o yüzden kısa zamanda vize eğitimlerini vermeleri gerektiğini söyledi. Tüçev yetkilisi de Ankara'da mı diye sordu Bakanlıktan yetkili de hayır Antalyada olacağını söyledi. Yani tamamen duyum

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Neden böyle dediniz onu anlamadım @Yasemin Aslantürk Çebi ? Yani yeniden ilk kez alacaklara eğitim verilir çünkü Tüçev çok iyi para kazanıyor bu işten ama şuan mevcut olan çevre görevlilerin belge süreleri doluyor o yüzden öncelik onlara veriliyor sanırım.

Üyeler Görebilir
tamamda antalyada olduğu zman tüçev değil oteller kazanıyor konaklama vs inş ankarada olur Türkiyenin ortası hem ulaşım kolay:)

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Merak etmeyin şuan gittiğiniz de Tüçev de kazanıyor onlar otellerle çok uygun fiyata anlaşıyor neyse onların kazandıkları onlara olsun

Üyeler Görebilir
@zaim zengin
Zaman hakkında bir bilgi alamadım sadece şunu söylediler en kısa zamanda yapmamız lazım vizesi bitenler olacak o yüzden en kısa zamanda organizasyon yapmaları gerektiğini söyledi bakanlık yetkilileri

Üyeler Görebilir
Ya bende bu son eğitime katıldım ankaradan aldım belge daha almadık aldıktan sonra sonra ne yapmamız gerekiyor?...

Emisyon imisyon belgesini ve çevre görevlisi belgem var yeni mezunum seyahat engelim yok sigara kullanmıyorum B sınıfı ehliyetim var mersinde oturuyorum nerede olsa çalışırım ikamet sorunu olmaz çalışmaya hazır biriyim bilgisayar ile aram iyidir saygılarımla

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Eğitimin Ankara'da olması ile ilgili olarak yapabileceğimiz bir şey yok mu ? Biz doğuda olduğumuzdan Antalya bize çok uzak kalıyor.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre görevlisi eğitimine yeni katılan biri olarak soruyorum. Belgeyi henüz almadık. Almak için bakanlığa başvuruda bulunacağımızı biliyorum fakat başvuru için herhangi bir duyuru yapılacak mı yoksa biz ücreti yatırdıktan sonra başvuru yapabilir miyiz istediğimiz zaman ? Teşekkürler

Eğitimi tamamlayıp Sertifikamı aldım bunu eklemeyi unutmuşum :)

Üyeler Görebilir
@MuratGülen yapacak birşey yok bakanlık nasıl kâr ediyorsa öyle yapıyor