Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@mceyhaner
yapılmasa iyi mi olur diye düşünüyorum. bizi beğenmeyenler meslek dışı çevre görevlisine ne derler acaba...... ayyyyyyyyy
beeeeennnn şoooooooook.
Bu vize eğitimine girecek kişiler çevre mühendisi olmasını geçtim 5 yıldır bu piyasada çalışan kişiler. Bakanlık bize ne anlatacak çok merak ediyorum. Çevre izni nasıl alınır onu mu anlatacak?
Bu eğitim için Bakanlık duyuru yapsın artık nerde ne zaman kaç gün olacağı belirlensin. Olsun bitsin Çevre Mühendisi olanlara nasıl kazıklandığımızı anlatsınlar
ben daha vize eğitimine gitmedim ancak bu sene gideceklere tavsiyem eğitime gelenleri öyle bi sıkıştırmalıyız ki nasıl bi yanlış yaptıklarını anlasınlar. zaten eğitime gelenler bizden daha bilgisizler bunu sizde biliyosunuz
Seçilen otelde çok manidar... Geceliği normal oda 341 tl den başlıyor. İşlerine gelince Çevre mühendislerini hiç unutmuyorlar ve lüx otellerde eğitim sağlıyorlar. Atamalara gelincede 2 kişi alarak ne halin varsa gör diyorlar... Bu durum büyüklerimizin bir sözünü akla getiriyor ama.....
çok anlayamadım, benim belgem 8 şubat 2016'da doluyor, bu eğitime katılmam gerekli mi, bir sonrakine katılsam olmaz mı? sanırım tarihlerde bir yanlışlık var....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.