Çevre Görevlisi Sınavı (13 Ağustos 2011 Pazar) diğer branşlar için

Üyeler Görebilir
Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Görevlisi Sınavı...
Ocak 26, 2011

ÇEVRE GÖREVLİSİ SINAV DUYURUSU

SINAVIN ADI

Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Görevlisi Sınavı.

BAŞVURU ŞARTLARI

12 Kasım 2010 Tarihli ve 27757 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Çevrfe Görevlisi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin 5 inci Maddesinin (b) ve (c) bentlerinde yer alan bölümlerden mezun olmak.(En az dört yıllık üniversitelerin balıkçılık teknolojisi mühendisliği, endüstri mühendisliği, fizik mühendisliği, gıda mühendisliği, hidrojeoloji mühendisliği, inşaat mühendisliği, jeoloji mühendisliği, jeofizik mühendisliği, kimya mühendisliği, makine mühendisliği, metalurji ve malzeme mühendisliği, maden mühendisliği, orman mühendisliği, orman endüstri mühendisliği, su ürünleri mühendisliği, tekstil mühendisliği, ziraat mühendisliği ve veteriner fakültesi, fizik, kimya veya biyoloji bölümlerinden mezun olmak. )

SINAV BAŞVURUSU

Sınava girecek aday sınav başvurularını 31 Ocak–31 Mart 2011 tarihleri arasında
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
internet adresinden mobil imza veya elektronik imza ile yapacaktır.

SINAV YERİ

ANKARA

SINAV TARİHİ

13 Ağustos 2011, Pazar günü,

SINAV UYGULAMASI

Sınavda 120 soruluk çoktan seçmeli (dört seçenekli) testlerden oluşan A ve B soru kitapçığı kullanılacaktır.

Not: Başvurular sonuçlandıktan sonra sınav takvimi ile ilgili diğer bilgilerin duyurusu yapılacaktır.


YORUMSUZ...
 
Üyeler Görebilir
şayet bizde bir sınavda diğer meslek dallarının işlerini yapabiliyor olsaydık ortada hiçbir haksızlık kalmazdı !..
 
Üyeler Görebilir
yorumsuz ne diyelim.diğer meslek dallarından mezun olan kuruluşlara kendi işinizi neden yapmıyorsunuz kendi şinizi yapın diyince adamlar ne diyor biliniz ? mesleğe hakaretten soruşturma açarız diyor dernekler biraz üzerlerine gittiğimizde
 
Üyeler Görebilir
Evet Can bey işimi değiştirdim.Danışmanlık hayalimdeki iş alanı. Şimdi kendimi geliştiriyorum,akabinde danışmanlık hizmeti veriyorum.Rakibiz sanıyorum :)..Kolay gelsin.
 
Üyeler Görebilir
@tugbaco

tabi tabi iyi olmuş sevindim bizim sektöre girmene... çok büyük bir pasta var ortada... hepimize yeter de artar :) zaten yetişemiyoruz heryere...
 
Üyeler Görebilir
Teşekkürler Arkadaşlar.Kalite yarışsın yeterki Birde hizmet bedelini düşürmeseler. komik rakamlar dönüyor..Zaten bir iki sene sonrasına kadar dökülür bazı firmalar...Vizyonu belirlemek lazım öncelikle değil mi ? .. Sizede başarılar dilerim.Erkan bey ile çalışmak keyifli olsa gerek.
 
Üyeler Görebilir
Hem de çok komik rakamlar ama dediğiniz gibi max 1 sene sonra bir çok firma dökülecek. İyi olanlar kalacak.Ama sonuta hepimiz çevre muhendisiyiz birbirimizi destek olmalıyız diye düşünüyorum
 
Üyeler Görebilir
Katılıyorum.Ben destek vermeye herzaman açığım.Rekabet sadece firma bulana kadar sonrasında ki teknik detaylar aynı.
 
Üyeler Görebilir
@tugbaco

bu sene sonuna dökülür diye bekliyorum ben..200 300 e ilk anlaştığı firmaların sözleşme süresi bitince ne teklif edicekler merak ediyorum :) 50 100tl/tesis/ay puhah :)
 
Üyeler Görebilir
Cevap: Çevre Görevlisi Sınavı (13 Ağustos 2011 Pazar) diğer branşlar için

Evet arkadaşlar sınav oldu bitti. Hüzünle de ayrılanlar oldu zaferle de. Çalıştığınız yerlerde iş arkadaşlarınız veya sizler de girdiniz bu sınavlara. Gözlemleriniz nelerdir? Ayrıca soruları da çok merak etmekteyim. Acaba ne zaman açıklanacak? Sorular ve cevapları bu akşam internete düşer mi?
 
Üyeler Görebilir
Cevap: Çevre Görevlisi Sınavı (13 Ağustos 2011 Pazar) diğer branşlar için

Pazartesi günü soru ve cevapları yayınlanacakmış.Çalıştığım şirkette bir arkadaşım sınava girdi çok zor olduğunu söyledi....Umarım son sınav olur ve bu işten vazgeçerler
 
Üst