Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E imzam in içinde ki sertifika silinmiş çözüm olarak e güven 100 liralık yeni sertifika satıyor.. suan onunla uğraşıyorum buda olmazsa nolur bilmiyorum soyuyorlar resmen imzami alali 1 hafta oldu daha hic kullanamadim
Konudan bağımız olarak ufak bir sorum olacak.
izinlisans.cevre sitesine gerekli olan belgeleri karşıya yüklerken belgeleri pdf şeklinde yüklemek gibi bir zorunluluğumuz var mı ? Yoksa dosyanın formatı hakkında bir sınırlama yok mu ?
Eğer bir sınırlama var ise veya pdf şeklinde yüklemem gerekiyorsa, ilgili sitede mezuniyet belgemi barkod numarası ve karekod görülecek şeklinde ekran alıntısı olarak karşıya yükledim. Bu bir sorun çıkartır mı ? Sabah bankaya gidip referans numarası ile ödeme yapmayı düşünüyordum. Biraz kararsız kaldım.
@Fuat Öztürk Her belge için geçerlimidir bilemem, ama dekontlar ve mezuniyet belgesi için pdf zorunluluğu yok. Ben telefondan resmini çekip jpeg formatında yükledim, herhangi bir sorun olmadı.
@gozdeo.1995 e-imza aldıktan ve çevre görevlisi ücretini yatırdıktan sonra bu işlemleri yapmanız daha kolay olur. Öbür türlü illaki tıkanıyorsunuz bir yerde
peki ozaann hemen yatırıyorum ama bakanlıkta başvuru yapıldıktan sonra verilen referans numarası ile para yatırılır yazıyor kafam karıştı @Gökalp Minik
@gozdeo.1995 kisi bilgilerine gelio eğitim bilgilerine istenilen bilgileri ve belgeleri imzs yardımı ile yüklüyorsunuz yoksa belge başvuru kısmına gecemezsiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.