Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Çevre görevlisi eğitimlerini tamamladım ancak sertifikam çıkmadı. Ne zamana çıkar fikri olan var mı? Bazı arkadaşlarımın hemen çıkmış eğitim bittikten sonra.
@Tugba Vardarbaşı egitim tamamlandigina dair video sonunda bir uyari ya da ileti aldiniz mi ? Sisteme eğitim bittikten hemen sonra yükleniyor ve size bilgi geliyor.Egitimi ne zmandir bitirmis durumdasiniz.
@gizem1993 cok uzun sürmez benim ki 2 haftada hazirlanmisti.
@ASUDE ÇAVDAR 3 saat oldu neredeyse. %100 tamamlandı yazıyor en üstte, altında da sertifikanızı indirmek için tıklayın diyor yapıyorum ancak sertifikalar kısmına yönlendirdiği zaman herhangi bir sertifikanız bulunmamaktadır yazıyor. Zaten bu aşamaya gelene kadar da çok sıkıntı yaşadım.
@ASUDE ÇAVDAR İnanır mısınız söyledikleriniz hepsini yaptım hatta gün içerisinde de Bakanlığın ilgili birimlerine ulaşmaya çalıştım ancak bir türlü ulaşamadım. Yardımınız için teşekkürler.
@Tugba Vardarbaşı rica ederim.Aramaya devam edin.Ben de ugrasan diger arkadaslara bir sorayim! Sonuc ne olacak.Sikinti yapmayin lutfen hallolur en kisa surede insallah
şu an sitede aşırı yavaslık sadece bendemı var yoksa herkezdemi beni bilgilendırebılırmısınız arkadaslar?.
Ayrıca şuan o dakıkalarca acılmaını bekledıgım vıdeoları ızledıkden sonra testlerın gelmemesı yine sadece bendemı acaba. 44.üniteye kadar geldım hıc boyle bır sorun yasamamıstım. lütfen bu konuda bana yardımcı olablırmısınız
@Yunus Emre Kapkara Ben de dün aynı sorunla karşılaştım. 47. videoya sorunsuz gelmeme rağmen 47'den sonra videolar açılmamaya açılsa bile 10 dakika geç açılarak ya da testlerin yüklenmemesi sorunuyla karşılaştım. Sanırım aşırı yoğunluktan kaynaklanıyor. Şuanda da eğitimlerimi zor bela bitirdim ve sertifikam yüklenmemiş durumda.
@Alpino
KESİNLİKLE...ARTIK SORMUYOR,SORGULAMIYOR,YADIRGAMIYORUZ DA (kendi şahsıma itafen) NASIL AYAK UYDURABİLİRİZ!! bunun peşinden koşuyoruz.ki EYVAHH!!!
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.