Çevre izin ve lisans yenileme başvurusu

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhabalar danışmanlığını yaptığım bir firmanın hava emisyon konulu çevre izin belgesi 16.10.2017 tarihinde bitecektir. Tesis Ek-2 kapsamındadır. Yenilenmesi hususunda hangi evrakların hazırlanması gereklidir? Yenilenmesi için gerekli evrakları sistememi yüklemem gerekiyor? Yoksa sisteme birşey yüklemeden il müdürlüğüne dilekçe sunmak yeterli midir?

Üyeler Görebilir
evet bende yaşadım. [email protected] den sorunu çözdüler.
mail atmıştım il müdürlüğü bakmadı

Üyeler Görebilir
merhaba,
çevre izin lisans kısmında ""Koordinatlar ED-50 datumunda UTM dilimleri esasına göre 1/25.000 ölçekli topoğrafik haritalara uygun girilecektir."" diye açıklama vardır. 1/25.000 ölçekli harita mı çizdireceğiz. Bunun kestirme yolu var mıdır? belediyeye gittim tapu kadastro bakıyor 1/25000 ölçeğe dediler. bu işlemi yapıp yardımcı olacak arkadas var mıdır?

Üyeler Görebilir
Merhaba anonim, Dilim Numarasına : 33 Pafta (1/25.000’lik harita) : 0 yazarak o kısmı geçebilirsiniz

Üyeler Görebilir
Çevre İzin Lisans Uygulamasa girebilen var mı acaba dün akşam saatlerinden bu yana sistem hata veriyor.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
E-izin dosya yükleme ve mobil imzada sorun yaşadığım için [email protected] adresine mail attım. Cevap olarak şunlar yazıldı:
"İmza kısmında genel bir durum mevcut; Coğrafi Bilgi Sistemleri Yazılım Ekibi ilgilenmekte. İlgili ekibin düzeltme yapması gerekiyor; bizim düzeltme yapabileceğimiz bir durum değildir. Problemin ne zaman düzeleceği hakkında bilgimiz bulunmamakta olup, sorundan dolayı süreyi kaçırılır ise mağduriyet yaşanmayacaktır."

Üyeler Görebilir
arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır eizin sistemine belge yüklemede sıkıntı yaşıyorum, özellikle büyük dosyalarda emisyon raporu proje özeti vs. aynı durumu yaşayanlar var mı sistemsel mi acaba? sorunun kaynağını bulabilen var mı? :rolleyes:

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir