Çevre Mühendisleri İçin Çevre Görevlisi Eğitimi - Başvuru (2018)

Üyeler Görebilir
Selam herkese. 7-21 Mayıs arasında başvuruları alınan eğitime askerde olmam nedeniyle katılamadım (başvuramadım). Sıradaki eğitim döneminin ve başvurularının ne zaman olduğuna dair bilgisi - tahmini olan var mı? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili web sitesinde konuyla ilgili bilgi ya da güncel duyuru bulunmamakta.

Üyeler Görebilir
@Seda ECE
eğitim sürenizin bitimini bekleyin daha sonrasında eğitim aldığınız bilgisini sisteme işliyorlar merak etmeyin benimde aynı şekilde oldu

Üyeler Görebilir
Merhaba! Ben daha yeni kayıt yaprım yarın parayı ödeyeceğim beğenen başlıcak mı videolarım? Birde her bölüm sonunda mı sorular var onların cevaplarısizin attığınız you tube sayfasında mı var

Üyeler Görebilir
@İselma
Parayı yaptırdıktan sonra sana eğitim zamanın mesaj olarak gelecektir. Eğitim başladığında video sonlarında sınavlar olacak ve cevapları İnternette var diye biliyorum.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar son eğitim duyurusunda, ilk kez sertifikanızı en geç 1 yılda belgeye çeviriniz diyor. O halde eski (2016-2016) sertifikalar geçersiz mi olur acaba, bilginiz var mı? Daha önce böyle bir bilgi yayınlanmamıştı.