Çevre yönetimi hizmeti yeterlik başvurusu: e-imza hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniz E.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Merhaba, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen. Çevre görevlisi belgesi almak istiyorum, çalışmıyorum, başvuru sonunda e-imza ya da mobil imza yöntemini kullanmam gerekiyor, şahıs başvurularında da bu gerekli mi yoksa ben mi yanlışlık yapıyorum ? Eğer gerekliyse e-imzayı nerelerden almalıyım sorun yaşamamak adına yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.

Üyeler Görebilir
Deniz U.Merhaba Üstadım,

Çevre yönetimi hizmeti yeterlik belgesi başvuruları için mobil imza veya elektronik imza almanız gerekir. Başvuru esnasında bilgi ve belgeleri girdikten sonra imzalama işlemi yapacaksınız ve değerlendirme sürecine girecek. Mobil imza için turkcell, elektronik imza için e-tuğra veya başka bir marka alabilirsiniz. O size kalmış birşey.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

E-imza ya da mobil imzayı belge alırken maalesef kullanmanız gerekiyor. E-imza alacaksanız en kolayı PTT'den almak olacaktır. 2-3 gün içerisinde elinize ulaşır. Eimzatr, etuğra, Türk Trust gibi firmaların imzaları sık sık kullanılmaktadır.

Yalnız çalışmıyorsanız, bu hususta mobil imzayı öneririm. Kullanmadığınız sürede kapatma hakkınıza sahipsiniz.