Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aradığınız projeden hiç bir şey anlamadım desem! Çevre müh. konusu olursa derken? Hava kirliliği, atıksular, içmesuyu, katı atık, küresel ısınma ...... hepsi çevre müh. ile ilgili. Nasıl bir proje arıyorsunuz.
eksik yazmış olabilirim.bu dönem proje yönetimi adında bir ders alıyorum.ve bir proje yapıp sunmamız isteniyor.ancak hoca yapılmıs bir projede olabilir dedi.bu nedenle bende kendi mesleğim kapsamnda yapılmış bir proje örneği arıyorum.yardımcı olan ve ilgili herkese teşekkürler.umarım anlatabildim bu defa
bana 2009da lisedeyken açtığım bir forumdaki konuyu hatırlattı tübitak diye bir şey duydum ve o ne ki proje ne ki makaraya alıp falan filan derken
o araştırmacı ruhumu öldürmüşlerdi.. sonra zor toparladım ama hala elimde olan fikri hazır bir projeyi yapıpta katılamadım
Merhaba arkadaşlar kentsel çöp deponi alanlarından enerji üretimi adı altında bitirme ödevi aldım, bir araştırma yapıp bir kısım bilgiler edindim fakat yeterli değil. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. [email protected] adresinden iletişime geçebiliriz. teşekkür ederim
Ayrıca katı atık konusuyla ilgili bir mühendislik projesi seçmem gerekiyor, bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.