Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.06.2012 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanmış olan “
açılmadı şimdi kendi yönetmeliğine uymadı diye bir ceza var mıdır onu bilmiyorum onlar yaparsa sorun yok biz yaparsak firmayı kapatırlar, ya arkadaş beceriksizce yönetmelik hazırlamışsın altyapısız işte kabul et
bir rivayete göre 15 ocakta görüşen arkadaşın anlatımı: 15-20gün içinde açılacak, başka bir rivayete göre 6 ay sürecekmiş, benim tahminim davayı ÇMO kazandı bile
4 aydır bir tat 'nde çalışıyorum bugüne kadar ne ben ne de benden önceki arkadaş , aylık değerlendirme raporu düzenlemedik ve iç tetkik düzenlemedik. bu konuda ne yapmam gerekiyor. şimdi bir iç tetkike başlasam bunu 2013 yılı için mi kullanmalıyım yoksa 2014 yılı için mi? ve geriye dönük aylık değerlendirme formları doldursam herhangi bir problem oluşur mu ?
@putperest
Arkadaşlar çalıştığım danışmanlık firmasının çevre bilgi sistemine girdiğimde karşıma Ek' te ki uygulamalar çıkıyor.
Bu uygulamalar, danışmanlığını yaptığımız tesislerinkinden farklı..Acaba Çevre durum raporundan kasıt, aylık tutanaklar mı? Bana öyle çağrışım yaptı..
Zor zahmet Bakanlıktan birilerine ulaştım, "sistemin ne zaman uygulamaya konacağı belli değil siz yine dosyasında biriktirmeye devam edin" dedi.
Tel: 0312 410 18 57-58
Soruları olanlar bu numaradan ilgili kişiye ulaşabilirler..
bakanlığa sistemin açılıp açılmayacağını sorduğumda açılmazsa böyle yapabileceğim söylendi. bende son dakikasına kadar sistemi kontrol etmektense yazdım gönderdim
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.