İski Atıksu Görüş Yazısı

Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Ambalaj atığı toplama ve ayırma tesisi olarak İski atıksu görüşü için gerekli belgeler ve başvuru süreci nelerdir?

Üyeler Görebilir
Merhaba, ben de chrome, mozilla, explorer'dan denedim fakat her yerde hata veriyor. Tesis Ümraniye'de.
Ümraniye iski müdürlüğününe başvurmam yeterli değil mi? havza müdürlüğüne de başvurmam gerekiyor mu?
Teşekkürşer

Üyeler Görebilir
Merhaba tekrar bir sorum olacak
Çevre İzin başvurumuza iski atıksu görüş eksikliği geldi.
bu tesisimiz organize sanayi içerisinde
bu durumda organizeden mi ilerlemem gerekiyor ?

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Bu konuyla ilgili organize sanayi yönetimiyle görüşürseniz daha iyi olur. Bazı organize sanayi bölgeleri kendileri süreli olarak atıksu görüşü vermekte. Eğer böyle bir durum yok ise direkt İSKİ'ye başvuru yaparsınız.

Üyeler Görebilir
İski'nin gsmr başvurusu için internetten dolduruyorum ama en sonunda başvurunuz alınamadı diyor, deniyorum ama olmuyor. Sanırım bu sorunu daha önce yaşayan da olmuş, acaba hala aynı sorun devam mı ediyor?

Üyeler Görebilir
bence bulunduğunuz ilçenin iski şubesine gidin işlemi daha hızlı yapıyorlar. bana bir liste verdiler dokümanları hazırladım ve teslim ettim. 1 2 gün içinde dönüş yapılabileceği söylendir.

Üyeler Görebilir
Başvuru formunu doldururken yalnızca zorunlu olan alanları (kırımızı yıldız ile işaretli olan) tamamı büyük harf olacak şekilde doldurup deneyin.