💧iso 46001 su verimliliği yönetim sistemi

Üyeler Görebilir
💧 ISO 46001 Su Verimliliği: Yasal Uyum ve Sistem Kurulumu

Su krizi artık sadece kapıda değil, yeni nesil çevre mevzuatlarıyla birlikte işletmeler için resmi bir yükümlülük haline geldi. Su kullanımını kontrol altına almak ve bu yasal gereklilikleri yerine getirmek, günümüzde kurumsal bir zorunluluktur.

Bu süreçte ISO 46001 standardının karmaşık maddelerini, işletmenizin işleyişini bozmadan, sistemsel bir dokümantasyon yapısına dönüştürüyorum.

Neler Yapıyoruz?

• Su Baz Çizgisi: Veriye dayalı analizle mevcut durum tespiti.
  • Performans Metrikleri (WPI): Suyun nerede, ne kadar harcandığını gösteren şeffaf ölçümler.
  • Sistem Kurgusu: Madde 4'ten 10'a kadar tüm prosedür, risk analizi ve aksiyon planlarının oluşturulması.
4.1 ve 4.2 maddesine istinaden, kuruluşlar için kullandığımız ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentileri listesinin 30 maddelik kısa bir örneğini de ekte sizler ile paylaşıyorum.

Yasal riskleri yönetmek ve su verimliliğini profesyonel bir temele oturtmak isterseniz, detayları konuşmak üzere e-posta üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

[email protected]

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Mert bey merhaba rica etsem konunuzu Firma Tanıtımları kategorisinde açar mısınız? Şahıs olarak hizmet veriyorsanızda sorun değil aynı alanı kullanbilirsiniz.