1.atık getirme merkezi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar mrb
il belediyesi olarak 1.sınıf atık getirme merkezi yapmak istiyoruz.bununla ilgili elinde teknik şartname örnek yada yapan firma iletişimlerine ihtiyacımız var.yardımcı olurmusunuz.şimdidien teşekkür ederim.
 
Üyeler Görebilir
Bursa Osmangazi Belediyesi olarak biz yaptık ve işletiyoruz. Dilerseniz teknik geziye gelin ama vatandaş atık getirmiyor maalesef biz kendi topladığımız atıkları depolamak amaçlı kullanıyoruz. Türkiye de zorunlu tutulmuş olması manasız. O bilinçte vatandaş yok ki atığını taşısın bir tesise.
 
Üyeler Görebilir
Teknik şartname hazırlanmadı. Tebliğe göre zamanında mimarın yanında oturdum böyle böyle bir tesis gerekli diye anlattım onlar da çizip inşaat ihalesine çıktılar. Yani teknik detayları atık getirme merkezi tebliğinden bakabilirsiniz. @mudoly
 
Üst