• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

1. ulusal arıtma çamurları sempozyumu - açs 2005

link yenilenmiştir ;)
 
@erdemakgül

sorun neden kaynaklı tam olarak anlamış değilim..ama sizin için tekrardan uplaod ediyorum.. yeniden deneyiniz.. eğer tekrardan bi hatyla karşılaşırsanız bu sizden kaynaklı olucaktır.. indirmeden önce modeminize reset atmayı denediniz mi?
 
@erdemakgül

buna sevindim işte :)
 
slm Can

sanırsam dosyayı yükleyeli uzun zaman olmuş o yüzden ben download edemedim tekrar yükleyebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Slm Fatih

Linkleri güncellediğiniz için teşekkür ediyorum. Merak edyorum da 2. ulusal arıtma çamur sempozyum bildiriler kitabına da ulaşabilir miyiz?
 
@yel_iz

link birkez daha yenilenmiştir.. :)
 
link bir kez daha yenilenmiştir.. ;)
 
Sayın;
M. Can AVŞAR
Çevre Mühendisi

Sayın; M.Can AVŞAR

"I ve II. Ulusal Arıtma Çamurları Sempozyumu" SUNUM veya PDF dosyalarına nasıl ulaşabilirim?.
Fikret ŞAN
Çevre Görevlisi
E.Mail: fikretsan55@hotmail.com
 
Üst