2 seçmeli dersin arasında kaldım yardım!

Üyeler Görebilir
herkese merhaba
istanbul üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim
2 tane seçmeli ders arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim? hangisi benim için daha uygun olur?
1. İklim değişikliği ve çevresel etkileri
2. gürültü kirliliği ve kontrolü mü
ben tercihimi gürültü kirliliği ve kontrolünden yana kıldım sizce doğru bir tercih mi yaptım hangisi daha kolay, daha yararlı olur?
yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum..

Üyeler Görebilir
buna yorum yapmamız biraz zor şu dersi seç o iyi deriz ama hocası berbattır ne öğretebiliyordur ne dersi geçiriyordur (her okulda her bölümde var şimdi böyle hocalar kabul etmek lazım). O yüzden bunu senin seçmen daha iyi olur ama açıkçası gün gelip de bilgi gerekli olduğunda kimse dersi aldın mı neyle geçtin demez. Ders de sana endüstriyel ölçüde bilgi vermez. Hele 2. sınıfta hiç vermez.

özetle diyeceğim şudur ki hangisinin hocası kolay geçiriyorsa yüksek notla geçiriyorsa onu seç kasma kendini. Ama yok ben illa iyi yoldan gidicem iyi şeyler öğrenicem dersen gürültüyü seç. İklim etkileri artık gazetede bile var dersini almaya gerek yok.

Üyeler Görebilir
Ben gürültü kirliliği aldım ancak şuan sorsan hakim değilim hoca ile öğrenci iletişimi çok kopuktu ve ders notumuz da yoktu. İklim değişikliği ve çevresel etkileri çok kapsamlı senin için faydalı olacağını düşünüyorum. Seçimlerde hocaların vizyonunu ve iletişimini de göz ardı etmemek gerekli bence.

Üyeler Görebilir
ben fırat ünide okudum gürültü bizde zorunluydu. zevkli bi derstir de ilgini çeker. ayrıca iş olarak da güzel, meslek hayatında sık karşılaşacağını tahmin ediyorum.