Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her yıl yaklasik 3 bin civarı yeni mezun ve iş arayan binlerce biz çevre mühendisleri için yaratılan istihdam için teşekkür etsem aceba bu teşekkürü yetkili merci kabul eder miydi merak ediyorum
Çevre Mühendisleri olarak adam akıllı çok güçlü bir şekilde birlik olmalıyız! Mesleğimize hakettiği desteği vermiyor. Değerli meslektaşlarım mesleğimizin mücadelesini yapalım.
Herkese Saygılar sevgiler.
Cok ilginc birlesik denetime gönderecegi personelde bile sknti ceken il cevre personel almiyor, valilik tespit raporunu bizlere hazırlatiyolar yogunluktan ama personel alimi yok ?Diyecegim su ki yeni mezun ve suan bu bolumu okuyanlara bol sabirlar..
Suriyeli siginmaciya istisdam açan hükümete sormazlar mi sen kendi issizini ne yaptın ki başkasını düşünüyorsun bakanlık bizim ama bakan çevreci değil ben sizinle dalga geçiyorum gidin sinek viziltilari siz konuşun diyor resmen bu ülkede ekmek yoksa nerde var bize ekmek söyler misiniz. Öyle bir çevre bakanı ki CED e gerek yok diyor, var gerisini siz dusunun.....
burada facebook sayfasını takip ederseniz orada bir şeyler yapılması planlanmakta. ağlamayana meme yok malesef. kasım elimizden kaydı gitti ama haziran için çabalayabiliriz.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.