• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016/2

sumeyya07

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Ekim 2016
Firma
yok
arkadaşlar 2016 /2 atamaları için düşünceleriniz neler yani biz ne olacağız kontenjan acilir mi olur mu dersiniz ??
 
@sumeyya07 ben de merakla kılavuzun yayınlanmasını beklemekteyim. (Tercihler; 21 - 30 Aralık arası alınacak. )
#kamuyaçevremühendisi lazım etkinlikleri, ÇMO yetkililerinin bakanımızı ziyareti ve paylaşımları bilmiyorum etki edecek mi alımlar üzerine.
Şimdilik günü kurtarmaya devam...
 
ben de merakla beklemekteyim fakat hiç kontenjan acmama ihtimali var mi bu kadar kadrolar bosa çıkmışken asıl onu merak ediorum
 
Çevre ve şehircilik bakanlığı personel daire başkanlığını arayıp kadro talep edip etmediklerini öğrenebilir miyiz acaba? Ben aradım ama hep meşgul çalıyor
 
Merhaba arkadaşlar,
Üzgünüm ama kötü bir haber vereceğim size. biraz önce çevre ve şehircilik bakanlığını arayıp kadro sayısını öğrendim. koskoca türkiye geneli için sadece 14 tane çevre mühendisi kadrosu açılmış. birde kendi duymak isteyen arkadaşlar varsa (0312) 410 1511 numaralı telefonu arayıp öğrenebilirsiniz. Hadi hayırlı olsun. bu kadro sayısıyla atanamayacağım için ben gidip biraz iş arayayım:kötü:
 
Açıkçası -şahsi görüşüm- şu sıralar B kadro alımları sıkıntılı, içinde bulunduğumuz süreçten dolayı. A kadrolara da keza B kadro kadar düşük sayıda alım yapılıyor. Ama yinede mezun olan arkadaşların en azından içlerinde kalmaması adına 1 yıllarını bu sürece vermelerini tavsiye ederim. Hiç başlamadan pes etmek yerine en azından kendileri deneyerek tecrübe ederler. Kolay olmuyor tabi ki ama yine de çok çalıştıktan sonra ve birazda şans ile olabilen bir şey...
 
Arkadaşlar çevre ve şehircilik bakanlığı dışında başka hangi kurumlar aralıkta çevre mühendisi alır? Tahminlerinizi alabilir miyim? Ayrıca belediyeler çevre mühendisi alırken nasıl alıyor kendileri mi ilana çıkıyor?
 
belediyeler genelde taşeron ustunden alim yapio ilana da cikio galiba bu sene 14 + ne kadar olur ben de cok merak ediorum acikcasi

2015/1 atamasinda 17sini cevre bakanligi almis diger kurumlarla birlikte 36 olmus baktim da simdi. Ayni sartlarda dusunursek 30 u gecmez gibi gelio fakat suanki ülkenin durumu da goz onune alininca belki 14 de bile kalabilir belki daha fazla olur kestirmek mumkun olsa keske..
 
@ademna
Tuzumun kuru olması bu sayede oldu çok şükür... KPSS'den önce 1 sene özelde çalıştım ve anladım ki özel benim mantığıma ve talebime cevap vermiyor. Daha sonra 1 yılımı KPSS de heba ederek şu an çok şükür mutlu olduğum bir yerdeyim. Size de tavsiyeyi kendimden aldığım örnek ile verdim fakat tabi ki takdir sizin. Özelde başarılı olabileceğinize inanıyorsanız başarılarınızın devamını temenni ederim.
 
@Sevil Atila
Ben ağustos ayında belediyede işe başladım. Nisan 2015 tarihinde ilçeye yapılan aat tesisinde işe başladım daha sonra bu tesis belediye ye devredildi. Çoğu belediye bunyesinde mühendis çalıştırmaktansa danışmanlık alıyorlar. Ben çalıştığım belediye danışmanlık almadı ve benımle devam ettiler. Kısaca biraz da şansım yaver gitti. (Çalışmalarım pekte önemli değildi sonuçta bir mühendis gerekliydi ve o durumda ben vardım )
 
Üst