• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2019/2 merkezi atama

Muhammedoz

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Eylül 2018
Firma
Gizli
Tercih edecek arkadaşlar için 10 kişilik kadro açıldı çevre ve şehircilik maalesef 5 kişi alıyor herkese hayırlı olsun.
 

Ekli dosyalar

  • tablo3_26112019.pdf
    653.6 KB · Görüntüleme: 390
Şimdi bir de mülakat puanı var değil mi ? Yazık ya 81 ilde bulunan,adında "Çevre" ibaresi olan bakanlık, 5 tane Çevre Mühendisi alıyor. :)
 
Bardağın dolu tarafından bakalım 10 kişi daha kamuya atanmış olacak kamunun avantajlarını özele kıyasla saymakla bitmez ve tekrardan atanacak arkadaşlar için hayırlı olsun diyorum .. Ayrıca 2020 de karayolları ve DSİ alımları da bekleniyor... Özelde çalışanların çoğunluğunun ne şartlarda hangi ücretlerde hangi psikolojide çalıştığını biliyoruz tabi kamu herkese nasip olmuyor o yüzden kpss işine girecek arkadaşlar ciddi bir çalışma ile bu yola koyulmalı ve ümitlerini kaybetmemeli.
 
2019/2 ataması için tercih yapacaklar arkadaşlar puanları nedir
 
Bence her ile 2 tane daha çevreci alınması lazım İstanbul, Ankara gibi yerlerde 10' ar kişi alınması lazım.
Nereden baksan 250 kişi lazım kamuya fakat yöneticiler çevreci almamakta ısrarlı Çevre ve Şehircilikte

Sağlık Bakanlığı su laboratuvarları var çevre sağlığında en az 100 kişi lazım.

Belediyeler, DSİ falan desen

Minimum atama 500 kişi olmalı.
 
Üst