Etkinlik 5 Mayıs 2019 - Çorlu Buluşması

Üyeler Görebilir
@Melih Coşar bir gün batarız diğer gün dostlarımızla yükseliriz abi sıkıntı yok :D

baklava antebin havasıyla baklava zaten . herkesi bekleriz :D

Üyeler Görebilir
Aynı yerden kalkan Uçar Turizm var. Onu tavsiye ederim ? hem konforu fazla, hem şoförler daha ilgili hem de internet var araçta. 8 Ay İstanbul'dan gidip gelmiş biri olarak söylüyorum.

Üyeler Görebilir
Bende katılmak istiyordum ama o gün Ales sınavı var :( Başka etkinlikler olursa orada görüşürüz :)

Üyeler Görebilir
10:15 'te başlayacak sınav, 12:45 'te bitiyor. :rolleyes: Çok da gelinmeyecek gibi değil ama yine de zorlamış olmayalım ? Etkinlikler sürecek zaten.

Üyeler Görebilir
Dediğiniz gibi 12:45'te bitiyor ama benim sınav yerinden oraya gelmem biraz uzun sürebilir . Başka etkinliklere inşallah :)

10:00'da sınav salonuna son alım saati , sınav 10:15'de başlıyor

Üyeler Görebilir
Hesapladım. Buradan Ankara'ya 3.5 saatte gidiyorum ama ilginçtir ki, aynı şehir olmasına rağmen buradan oraya da 3.5 saatte falan geliyorum. Adana'ya gitsem daha çabuk giderim sanırım. Yine de İstanbul'u çok seviyorum, o ayrı. Şimdiden sizlere iyi eğlenceler. :)

Üyeler Görebilir
Çorlu - Ankara arası uçak seferleri mevcut ? Kalacak yer de var hocam. Siz gelmek isteyin yeter ki.

Üyeler Görebilir
Haha, süper ya. Adana'ya gitsen daha çabuk gidiyorsun işte açık ve net. Keşke ışınlanma olsaydı ya düşünsenize bir ışınlanmayla hop oradasın. :D