5 personel alacaklar, gerçekten de 5 personel alacaklar...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 5328
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Bakanlık geçtiğimiz pazar 36/A kapsamında personel alımı için sınav düzenledi. Çoğumuzun haberi vardır diye düşünüyorum. Sorular ve cevapları bakanlık sayfasında yayınlanmış. Bende burda sizlerin görüşlerine açmak istedim. mesleki sorular ile danışmanlık kapsamında sorular mevcut. görüşleriniz nelerdir acep?

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
bir de mülakat var... şimdi 2 soru okuyup ben bu işi biliyorum deme hacim.. :)
ben hesaplama sorularında patladım... girmedim sınavada şöyle bir baktım tabisi..

Üyeler Görebilir
kolay sorular da var zor sorular da ve bazı sorular biraz saçma sanki. bi de yönetmeliklerle alakalı pek soru göremedim ben.

Üyeler Görebilir
ben sorulara baktım çözdüm hepsini hiç bilmediğim yönetmeliklerde vardı, proje ile ilgilendiğim için çok yönetmelik bilmiyorum. Ama genel olarak orta seviye bir sınav, biraz yönetmeliklere göz gezdirilerek yüksek puan alınabilir diye düşünüyorum. Ben de 61/80 yapmıştım sanırım.
ama yönetmelikle ilgili sorular vardı, içme suyu ile çok fazla yoktu, ya bir ya iki diye hatırlıyorum. genel de atıksu ile ilgili sorular vardı şu an hatırladığım.

Üyeler Görebilir
bende giremedim yaştan dolayı öyle iş yerinde yarım saat baktım çözüm boşlukta, girenler için hayırlısı artık