Zeynep hanımın mesajı lütfen kulak veriniz
Zeynep Akgün 27 Kasım, 19:51
Merhaba değerli meslaktaşlarım, bu aralar gelişmeleri hepimiz çok yakından takip ediyoruz. Artık eğitim içeriği ve bu yönetmeliğin gidişatı ! 3 aşağı 5 yukarı belli, unutturmaya çalışıyorlar, bu arada bakanlıktaki meslektaşlarımız ve hatta üst kademelerdeki hocalarımızın da bizim karşımızda olduğunu hiç sanmıyorum ve bu can sıkıcı duruma sebep olan AYRINTIlarla ilgilenmiyorum. Hani belki küçük işletmeler için küçük kurslar olur bir kişi herşeye bakarken aradan ÇEVRE yi de çıkarır bu başka birşey , 4 yılın hiçse sayılıp kursa herkesle tabi olmak başka birşey. Komediden başka birşey değil, o yüzden çevre mühendisi dışında bir çok destekçimiz var. Çünkü o kişiler de teknik adam olsada kendileri belli şartlar ve kriterler dahilinde eğitiliyor olsa bile bizim buna tabi tutulmamıza akılları ermiyor. Aklın yolu bir, diğer branşlara da bu sıçrayabilir, ccna kursu alan elektronik müh olur, windows kursu alan bilgisayar müh olur , olur olur , böylece AB ye gireriz. Sözümü kısa kesemedim
ama yine de hep ben konuşmayacağım. İSTEKLERİMİZ köşesi, acilen hepimizin isteklerini özetleyip yazdığımız eğitim içeriği belli olmadığı zaman oluşturulan bir listeydi. Şimdi sizlerden çok önemli ricam gelişmelerle birlikte
1 - Görüşleriniz ( konu açıklaması ile birlikte)
2 - Yönetmelikteki maddelerle ilgili detaylı görüşleriniz, mantık hataları vb
3 - Eğitim konuları aşamaları içeriği ile ilgili detaylı görüşleriniz
Bu konularda sizlerden net geri dönüşler alabilirsek isteklerimiz köşesini de güncelleyeceğiz, ve yine ilgili heryere duyurmaya çalışacağız.
Grubumuzda ÇMO ve hatta Meclis hatta Bakanlık mesupları mevcut, onlardan da MUTLAKA geri dönüş rica ediyorum ve ulaşabileceğimiz yetkili olan her makam konusunda rica ediyorum. Mesleğimizi kimse ile paylaşmak zorunda değiliz hele ki bu kada mücadele ettikten sonra.
Bu arada bütün üyelerimiz saygıdeğer ve kaliteli arkadaşlarımız ve bu kadar çok geri dönüş yapıp bana destekte bulunduğunuz arkamda olduğunuzu hep grubumuzu destekleyeceğinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar,
Zeynep