Ahşap palet geri dönüşüm tesisi arıyorum.

Üyeler Görebilir
merhabalar,
ahşap palet geri kazanımı yapan tesis arıyorum acil bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar konuyla ilgili dönüş bekliyorum nerden bulabilirim ahşap ambalaj geri dönüşümü yapan firmaları...

Üyeler Görebilir
bu paletler ne paletleriydi, kullanım amacı neydi palet tahtadan ise tehlikesiz atık geri kazanıma verme yükümlülüğümü var ?

Üyeler Görebilir
Kocaeli gebzede ücretsiz olarak alan bir firma var geri dönüşüm için. Ben 2015 görüşmüştüm. Ama size uzak ekonomik olmaz göndermeniz.

Üyeler Görebilir
makaraları onarıp 2. el olarak satan firmalar ücret karşılığı bunları alabiliyorlar. ücretsiz vermeyi düşünmediğimiz için bu tip bir firma arıyoruz.

Üyeler Görebilir
Peki arkadaşlar bir şey soracağım , Paletler tamir edilip kullanılabilecek gibiyse onu tamir eden palet üreticisine satamaz mıyız ?

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç.

Ahşap yada plastik paletler "ambalaj atığı olarak" değerlendiriliyor Bakanlık tarafından. Bu nedenle Mevzuata göre palet üreticisine satamazsınız, "ambalaj atığı toplama ayırma lisansı" bulunan lisanslı bir tesise verilmesi ve tamirinin de geri dönüşüm lisansına sahip tesiste yapılması gerekiyor "mevzuata göre"

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Tekirdağ'da bulunan bir ahşap palet geri kazanım tesisinden çıkan palet olarak geri kazanılamayacak kadar parçalanmış palet atıklarını verebileceğimiz yer bilen var mı?

Üyeler Görebilir
EĞER paletiniz çok çıkıyorsa tavsiyem fizibilitenizi yapıp eğer getirisi olcaksa veya kafa kafaya bile çıkıyorsa masraflar bi işçi alığ palet çakma sahası değerlendirilebilir

Üyeler Görebilir
anlayamadım söylediğiniz öneriyi? bahsettiğim atıklar sürekli çıkıyor geri dönüşemeyen kısmı paletlerin..o kadar kırık. verdiğimiz bir firma vardı fakat sorun yaşıyoruz öneri istemiştim.