Üyeler Görebilir
:kmfle: aksarayda okumuş ve okumakta olan arkadaşlar sınavlar hakkında bilgi paylaşımı yapalım lütfenn 

))
)
ve evet okulda dersleri geçmek için hoca faktörünün önemli olduğunu düşünenlerdenim, okulu uzun uzun bitirmeye çalışırken yeteri kadar deneyim sahibi olduğum kanısındayım
elbette bazı dersler için önyargılı yaklaştığım için sonrasında çalıştığımda bu muymuş korktuğum dediğim dersler de olmuştu, sınıfın tüm iyi öğrencilerini geride bırakarak iyi notlarla geçtiğim dersler de olmuştu, kaç defa alsam da zar zor geçtiğim dersler de... elbette her şey çalışmaya bakıyor bi yerde bu tartışılacak bir konu değil ama bazen bizim okulda ne yaparsan yap olmuyor
ama hiç bir hocayla ters düşmedim ve genelde hepsini de severim, hala görüşürüm ve desteklerini alırım sağolsunlar. okulu bitirmeye uğraşırken çoğu hocam benim çalıştığımı bildikleri için çok yardımcı olmuşlardır okurken. evet bir çok üniversiteyle eğitim konusunun farklı olduğunu düşünmüyorum. çalışmaya başlayıp sahaya çıktığınızda daha iyi anlıyorsunuz ve aslında okurken ne çok şey öğrendiğinizi farkediyorsunuz. nitekim anlaşılacağı üzere okulunu hocalarını seven biriyim. aldığınız eğitim nerede okursanız okuyun size yetmeyecek unutmayın ve bizim eğitim sistemimizde "not" malesef önemli bir unsur. hangi şehir ve üniversitede olursanız olun eğitim olarak da sosyal olarak da insan ne istediğini bildikten sonra kendini geliştirebilmeli bence. geliştirmekten kastım da belge toparlamak fln değil, gerçekten kendini geliştirebilmek, iyi iletişim kurabilmek, kendini ifade edebilmek, sorunlara çözüm üretebilmek...