Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ambalaj atığı geri kazanım ve ambalaj atığı toplama ayırma hakkında!
Arkadaşlar bana ambalaj atığı toplama ayırma tesisi ve ambalaj atığı geri kazanım tesisi için iş akım şeması ve proses özeti örneği lazım. Elinde örneği olan varsa bana gönderebilir misiniz_?
@Esem
Merhaba, siz kendiniz iş akım şeması ve proses özeti hazırlarsanız firmayı tanımış ve öğrenmiş olursunuz. Örneğe bakarak hazırlarsınız ama öğrenir misiniz bence çok değil. işletmeye bakın neler yapılıyor, atıklar hangi süreçlerden geçiyor. Bir mühendis kağıt karalamadıkça öğrenmeye tok, hazır bilgiye aç olur.
sorun öğrenip öğrenmemek değil olgaç bey kendi iş akım şemam var zaten. Ama il müdürlüğü daha değişik formatta hazırlayalım dediği için örnek olarak görmek istedim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.