Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi yardım destek ve teşvik

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar,
Zonguldak belediyeler birliğine bağlı olarak, 4 aydır faaliyet gösteren Ambalaj Atığı Toplama Ayırma tesisiyiz. Firmamızın destek veya teşvik alabileceği yerler var mı? Araştırıyoruz ama destek bulamadık. Destek ve teşvik programlarından yardım alabilen firmalar varsa yardımcı olabilirler mi? Şimdiden herkese teşekkürler...

Üyeler Görebilir
kosgebe ne diye başvurabiliriz ve çalışan mühendisin de maaşını karşılıyor mu yada ne kadarınıı karşılıyor sadece maaş mı yada sigortanında belli bi kısmını felan karşılıyor mu ?

Üyeler Görebilir
genel destek programından bölgelere göre belirlenen 30-40 bin arası proje destek parası alabilirsiniz.nitelikli eleman için(sadece mühendis değildir, 4 yıllık mezun her çalışan için) yine bölgelere göre belirlenen maaşın %50- %60 lık kısmını 20.000 tl yi geçmeden ödemesini alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Sayın Sonay Alemdar, Dernek olarak Zonguldakta ambalaj atıklarının tanıtımına ilişkin en fazla 3000 Euro bütçeli bir proje yapmak istiyoruz. proje kapsamında sizin ihtiyaçlarınızın da dikkate alınması projemizi güçlendirecektir. bu nedenle sizinle iletişime geçmek istiyorum. mailinizi bekliyorum [email protected]