Ambalaj Atıkları Yönetim Planı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elfcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar yeni formata göre Ambalaj Atıkları Yönetim Planı hazırlayan var mı?
İlçe belediyesi için hazırlamam gerekiyor danışacağım birkaç şey olacaktı...

Üyeler Görebilir
çok teşekkür ediyorum ancak benim bahsettiğim İlçe Belediyesinde Ambalaj Atıklarını toplamaya başlıyoruz. Sözleşme imzaladı ben de yönetim planı hazırlıyorum ancak takıldığım yerler oldu tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim.
sizin formatı da inceledim, firmaların iç atık yönetim planı oluşturmaları açısından gayet güzel olmuş tekrar teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
bakanlığın yayınladığı formatta nüfusu 25000'in altında yerler için tek aşama gösterilmiş ama yine de yaygınlaşmayı 2 aşamada yapmak daha uygun gibi geliyor. Bölebilir miyiz yoksa tek aşamada mı bitirmeliyiz? öncelikle bunu sorcaktım teşekkürler...

Üyeler Görebilir
Yapabilirmisiniz bilmiyorum ama tek etapta yapmak daha cazip çünkü vatandaşlardan alacağınız şikayetlerin büyüklüğünü tahmin bile edemezsiniz Belediye o mahalleden alıyor bizimkinden almıyor gibi işin yönetim planı dahilinde bölündüğünden değilde belediyeciler çalışmıyor oluyor. Herkesin gönlünü yapmak adına tek etap daha güzel tabiki şahsi görüşüm...

Üyeler Görebilir
bencede tek etap yapın..her bölge ile ilgili çalışma başlatırsınız 6 aylık raporundada halkın tepkisi ve ilgisine göre yogunlastıgınız bölgelerin nedenlerını belırtırsınız.

Üyeler Görebilir
selam arkadaşlar;Belediye için ambalaj atık yönetim planı hazırlıyorum,elinde örnek PROTOKOL yazısı bulunan varsa iletebilir mi?