Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Ambalaj bilgi sistemimde 10-15 gündür hata veriyor ama sadece bir firmamda bu sorun var ambalaj bilgi sistemiyle ilgili yerler arandı fakat bir dönüş sağlanmıyor.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar neden hata verdiğini yazabilir mi?
semrasahinO zaman önce il çevre ile, sonrasında gerekirse bakanlık ile görüşmenizi tavsiye edeceğim. Dünde giriş yaptım, şu an tekrar giriş yaptım hiç bir hata yada uyarı ile karşılaşmadım.
@semrasahin Semra Hanım Sorununuz ile ilgili bir çözüme ulaşabildiniz mi? Çünkü aynı sorun benim firmamda da var ve dediğiniz gibi gerekli yerler ile görüştüm mail attım fakat dönüş sağlanmadı
semrasahinSistemsel bir hataymış görüştüm.Firma değişikliğine gideceklerini söylediler.Güncelleme yapacaklarını bu şekilde ilerleyen zaman içerisinde düzeleceğini ilettiler.
semrasahinBende bugün görüştüm aynı cevabı aldım Semra Hanım sistemsel bir hata olduğunu bildirimleri İl Müdürlüğüne elden teslim etmemi söylediler bana da teşekkürler yardımınız için.
Ali İhsan TOKDEMİRsistem güncellemesi yapılacağı sistemsel bir hata olduğu bildirimleri yapamadığınız hakkında il müdürlüğüne bildirin dediler banada, bende dilekçe ile il müdürlüğüne bildirdim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.