Ambalaj Bilgi Sistemi Hk.

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar ,

Aranızda [email protected] adresinden yani Uğur Bey ' den son zamanlarda cevap alabilen var mı ?

Birkaç kez mail atmama rağmen herhangi bir dönüş yapılmadı.
 
Üyeler Görebilir
arkadaşlar aranızda daha önce ambalaj bilgi sistemini açtırmış olan var mı? tekrar sistemi açtırma durumunda karşı firma tarafından onaylanmış faturaların da onayının kalkma durumu var mı?
 
Üyeler Görebilir
Peki o zaman şöyle bir sorum olacak; onay kalkmıyor ama yeniden sildirip onaylatmak gerekiyorsa ve karşı firmanın o ayın sistemi kapalı ise karşı firma nasıl onaylama yapabilecek? :)
 
Üyeler Görebilir
@Pnr çok teşekkür ederim :) bana şu şekilde bir uyarı yaptı il müdürlüğü, geçmiş yıllardan sisteme silik yüklenmiş faturalar mevcut. fakat karşı firma onaylamış durumda. fatura değişikliği yapmak istersem karşı firma onayı şart sanırım öyle mi?
 
Üyeler Görebilir
Olgaç bey çalıştığım yerden soruyorsun :D @adacevre arkadaşımızın dediği gibi herşey aynı ise onaylayabiliyor bir problem olmuyor ama miktar veya ürün değişikliğinde tonajlarında eksiye düştüğü zaman mecburen açtırmaları gerekiyor.
@Elif Esin Yalçın eğer silik faturlar çıkış faturası ise ve düzeltmeniz gerkiyorsa sildirip, yeniden beyan edip karşı firmaya onaylatmanız gerekir. Ama dediğimiz gibi malzeme cinsi ve miktarında değişiklik olmayacaksa sorun olmadan onaylarlar :)
 
Üst