Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani bu sessizlikte herkesin 2020si açıldı anlamını mı çıkarmam gerekiyor? Yine sadece bende mi açılmadı sistem? Artık kabul edemem bu kadarını lütfen açılmadığını söyleyin ?
2020 açılacak daha benim ekim 2019dan beri çözümlenemeyen problemim halledilecek. Uğur bey çalışma var diye beklememi istemişti. Artık beni allah kurtarsın
@Oğuzhan Keskin Aslında benim dahiyane fikrimi uygulasaydık bu kadar uzamayacaktı ama illa usulüne uyduracağız dediler bekliyoruz. İşin kolayı dururken zoruna koşuyoruz bakalım gerekirse bakanlığa da gideriz ne olacak
@H. Pınar Çulha Merhabalar Ambalaj Geri Kazanım izni bulunan firmanın aralık 2019 tarihindeki beyanı yapmaması bu sistemin açılmamasından kaynaklanabilir mi? Firma yeni atandığı için konu hakkımda pek fikrim yok Bir de bana anlatılana göre faturalar takip eden ayın başlarında geldiği için beyanı ayın bitiminden sonra yapıyorlar bu işlem doğru mudur? Yoksa bu şekilde olmaması mı gerekir? Uğur Bey ile konuştuğumda firmanın kendini sisteme uydurması gerektiğini söyledi
Ben şu an 2019 beyanlarımı yapabiliyorum. İl müdürlüğüne onaya gönderildi ise beyan yapamaması normal. Keşke firma bilgilerini gizleyip ekran görüntüsü atabilseniz durumu anlayıp yardımcı olabiliriz belki. Beyanlar bir sonraki ay yapılıyor genelde zaten faturalar ancak bir sonraki ay toparlanabiliyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.