• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS Ankarada kpss kursu

gokce333

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
4 Aralık 2016
Firma
yok
Merhaba arkadaşlar 2018deki KPSS sınavı için kursa gitmeye karar verdim, deneyimlediginiz yada bildiginiz iyi kurslar varsa Ankarada yardımcı olur musunuz ?
 
Bir sürü alternatif var hepsiyle görüşüp kafanıza yatanı seçebilirsiniz. Ben arkadaşımın tavsiyesiyle fazla araştırmadan yükseliş kariyer e yazıldım işlerini iyi yapan bi kuruluş gibi. Kursu disipline olmak açısından bi araç olarak görüyorum. Herşey bizde bitiyo konular az çok ortada.
 
Zayıf olduğun ders hangisi ise o konuda isimli olan hocaların olduğu dershane senin faydana olacaktır şöyle ki tarihim zayıftı bizim ve çevre illerde tarih denince akla gelen bir hoca var onun çalıştığı kurumda hazırlandım 10 net yapamazken 20 yi gördüm bu sene her şey hoca değil ama ilk derste o özgüveni veriyor insana.
Bir başka bakış açısı temelin varsa yotube mükemmel bir dershane muhteşem tarih coğrafya hocaları var ben dershanede coğrafyaya girmeyip netten takip ederek onuda 15 yapabildim evde çalışmak zordur ama kesinlikle tavsiye ederim hatta link vereyim.
tarih için mehmet celal özyıldız kesinlikle tavsiye ederim.
Engin Eraydın coğrafyada üstüne tanımam.

2017 kpss bu adamlar ve dershane ile 86 aldım örnek teşkil etmesi için yazıyorum bunuda.
 
@enginizam Ankaraya yabancıyım sınavada ilk kez hazırlanıp gidicem o yüzden tavsiye üzerine bi yer bulucam artık .@TAÇ çok teşekkür ederim yararlanırım ilerki zamanlarda bu videolardan
 
Üst