Anlaşamalı olduğumuz belediye sınırlarında resmi yerden kaynağında ayrı toplama yapma...

Üyeler Görebilir
merhaba;
belediyelerle sözleşmelerimiz var ve bu belediye sınırları içerisinde olan resmi kurumlarla firma olarak anlaşma yapmak zorunda mıyım kaynağında ayrı toplama çalışması için? Resmi kurumların bazıları bizi bağlamaz diyor belediye sözleşmeleri böyle bir şey söz konusu mu?

Üyeler Görebilir
Merhabalar Merve hanım ; resmi kurumlarla herhangi bir anlaşma yapmanıza gerek yok diye biliyorum . Belediye ile olan anlaşma bizi bağlamaz diye birşeyde olması da söz konusu değil . Siz sadece belediye için değil İl Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına ambalaj atığı topluyorsunuz . Böyle saçma birşey söyleyemezler . Mücavir alan içinde herkes size yönetim planı dahilinde bedelsiz olarak ambalaj atığını vermek zorundadır .

Üyeler Görebilir
Resmi Gazete' de yayımlanan Ambalaj Atıkları Kontrolü Yönetmeliğini yazıcıdan çıktı alıp götürseniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum .. :)

Üyeler Görebilir
@Korkmaz Tolga
denedim bana verdikleri cevap sırf sizin için bu yönetmeliği okuyacağız dediler sonuç değişmedi:) ama mücadelemi bırakmayacam:))