Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SİNAN ERGÜVENCam satışları yeni yeni canlanıyor gibi. Fiyatlarda artış oldu. Satış konusunda firmalar tır gönderiyor nakliye onlara yükleme size ait olarak alım yapıyorlar. Atık miktarı 23-25 ton olması gerekiyor en az. Bu bölgede alım yapan 2-3 firma var. Ben toplama alanımda bir bölümü cam için ayırdım. Tahmini bir tır cam olduğunda satışını yapıyorum.
FERİDE ÇOMULUÖzen Cam, Egeçev ve Karacalar Cam diye bildiğim 3 firma var. Özen Cam Tekirdağ, İstanbul taraflarında; Egeçev İzmir; Karacalar Cam Bursa'da bulunan tesislerdir. Kendim Lüleburgaz/Kırklareli bölgesinde olduğum için cam için iletişim kurduğum 3 firma bunlardı.
SİNAN ERGÜVENRica ederim. Sahanızda bu atıklar için ayırabilecek kör bir alanınız varsa atıklarınızı biriktirerek 2-3 ayda bir ufak tefek masraflarınızı çıkaracak bir kazanç elde etme şansınız olur. 80-100 m2 alanda (dağ gibi biriktirme) 1-1.5 tır cam birikiyor.
Gürkan GÜSLÜmerhaba , tekirdağ bölgesinde tat tesisimizde 470 kg civarı cam ambalaj var stokta bunu bedelsiz bir şekilde çıkışını yapabileceğim bir tesis var mı acaba
serhat.gülen93Miktar az olduğu için firmalar uğraşacağını sanmıyorum. Yakın çevrenizde bulunan cam alan firma onlarla görüşmenizi tavsiye ederim. Kendi tesisim için belediye ve firmalar kendi araçları ile getirdikleri takdirde bedelsiz olarak teslim alıp ambalaj atığı alındı makbuzu yada firmanın bedelsiz olarak kestiği irsaliye ile sisteme işliyorum.
Pekı cam ambalajı fiziki olarak degılde kagıt ustunde cam geri donusum olan bir firmaya stok gırıs olsun diye versek almazlar mi onların yararına olacak sekılde yanı maksat ben stoğu boşaltmış olayım
serhat.gülen93O konuyla ilgili firmalar ile görüşmeniz gerekli bulunduğunuz bölge belediyesinin camlarını alan firma ile bir görüşün isterseniz. Yarın gün içinde kendi çalıştığım firmaya bir danışırım çıkış olarak gösterme şansınız var mı diye ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.