Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar, TAT tesisinde çalışıyorum üretim tesisi bize mamül granül stoğundan plastik verecek kesilen irsaliyeye hangi kod olarak girmeleri gerekir yada biz direk böyle labiliyor muyuz ?
sizin alımınızda sıkıntı olmaz ama geri kazanım firması çıkışından sıkıntı olabilir stok da gözüküyor ise
8c çıkışı ancak üretim yapan firmalara olabilir diye hatırlıyorum
evet onlar sadece üretim tesisine stoktan verebilirler ama bize verince bizim açımızdan sorun olur mu emin olamadım ve bunu aldığımızda motata hangi kodla işlemek gerekir
Hüseyin Can CeylanEvet farkındayım aynı şeyi diyoruz aslında , atık kodları ile vermezlerse alamayacaklar haklısınız.
[automerge]1608893362[/automerge]
Tehlikesiz atıklar Ambalaj atıklarına göre daha esnek , firmalar arası satış yapılabiliniyor ancak Ambalaj atık kodlarında(15 li kodlar ) imkansız , cezası kesin.
Gülin Ç.aslında atık kodları ile de bence sıkıntı olabilir ama detaylı bilmiyorum tam
sonuçta mamül stoğundan verilecek malzemeler fire atık vs gibi değil orası düşündürdü beni
Hüseyin Can CeylanEvet 0 mamülü bence de alamayacaksınız o şekilde , atık haline gelmiş olmalı ,bir de geri dönüşüm-kazanım tesisinin kendi işleyebileceği atığı TAT a satması biraz anlamsız elbette .
Tehlikesiz atık KDS sistemine girilir yalnızca @serhat.gülen93
serhat.gülen93şimdi geri kazanım firması mecbur 8c çıkışı sağlayacak stoktan vermiş olsa bile ambalaj bilgi sistemine bildirim yapacak ki stoktan düşülsün miktar
ayrıca 8c çıkışı yapılan ürün tehlikesiz koduyla nasıl alınacak?
serhat.gülen93Merhaba, üstadların dediklerine ek olarak, geri kazanım tesislerinde proses sonucu çıkan atıklarını başka bir geri kazanım tesisi veya bertaraf tesislerine göndermek zorunda. Toplama ayırma tesisleri atık üreticilerinden atık alabilir. Geri kazanım tesisi size granül ürünü gönderse sizin izleyeceğiniz bir makine ekipman olması gerekir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.