Atık ambalaj sistemi

Üyeler Görebilir
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Üyeler Görebilir
@veysel söyler

Ben de yeniyken patlamıştı başıma GFB boşuna stres yapmışım şimdi düşünüyorum da :) sakin davranın hatta bu akşam kafanıza takmayın garantisini veriyorum yarın gün içinde başvuru evrakların listesini çıkarıp eksiği yanlışı sakin kafayla halledebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@veysel söyler
yrn size başvuruda bulunurken hazırladığım bütün evrakları yollarım.Mesai saatinde vaktim olursa anlatırım da ama benim vaktim olmasa da Sena Bey yardımcı olur size o da yeni başvuru yapmıştı sanırım onun bilgileri daha günceldir şimdi.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi Yazılarınızın hepsini BÜYÜK HARF ile yazmazsanız ve düzgün bir Türkçe ile yazarsanız seviniriz. Klavyenizde i harfi varsa, onu da kullanın lütfen. Ayrıca bir yanıt beklediğiniz zaman sabırlı olmalısınız. Gün içinde mesai saatlerinde herkes yoğun olabiliyor o yüzden geç yazılabiliyor. Lütfen konuşma ve hitap şekillerinize de dikkat ediniz.

Üyeler Görebilir
veysel bey ambalaj tat mı alacaksınınız tehlıkesız atıkmı anladıgım kadarıyla ambalaj atıgı toplama ayırma

birde veysel bey tesısınızın desarj kanal baglantı ıznı emısyon hava ıznı varmı ona bakacaksınız bunları yaptıktan sonra gereklı belgelerı toplayıp ıl cevre mudurlugune dılekce ıle muracaat edıyorsunuz bırde ced gereklımı degılmı onuda yaptıracaksınız

@veysel söyler
iş akım seması 1/5000 olceklı olmasını ıstıyorlar

@Gülay Kudret Birdal
dedıgım gıbı bazı fırmalar ek 8 b dende kendı fırmalarına çıkış yapıolarmıs yanı mıktarı 2 katı giriyorlar benim yaptıgım ıs dogru cok tsk ederım

@CMNet
ben zaten duzgun yazıyorum ıkı haftadan bellı soru yazıyorum kımse cevap yazmıyor ama sitem edince cevap yazılıyormuş ben sadece burda birbirimize yardımcı olalım istiyorum o kadar

Üyeler Görebilir
1/5000 ölçekli genel vaziyet planı yada apsis ordinat koordinatlı arsa yerleşim planı olması???
iş akım şemasında böyle bir ölçek hiç duymadım.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
ne demek istediğinizi anlamakta çok zorlanıyorum iş akım şeması çok farklı birşey bir çizim değil ki ölçek olsun, vaziyet planında ölçek olabilir o da bence çok lazım değil

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
gercekler bu ama kıme sorsanız o sekılde soyler hem bır defa vazıyet planı nasıl olceksız olabılır onu aldıgınız yerde olcek yazar mantıklı olmak lazım

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
İnşaat mahallinde var olan tüm öğelerin (Bina yeri, telefon direği, yol, yön durumu, ağaç, su ve elektrik hatları vs.) gösterildiği ölçekli planlardır.