Atık ambalaj sistemi

Üyeler Görebilir
TAT ve Ambalaj gdt lerinde çalışanlar için yazıyorum.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
den bildirim yapabilen varmı acaba? Ek 7B'yi doldurmaya çalışırken kaynakta ayırma seçtikten sonra kimden alındı kısmına belediyenin adını giriyorum ancak sanırım bulması gerekiyor ve bulamıyor sistemde değişiklik yapılmış. benimle aynı sorunu yaşayan varmı?
TAT'da çalışan arkadaşlardan haber bekliyorum. :)

Üyeler Görebilir
ben tahmini yapıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı. Birleşik denetim geçirdim bildirimlerin yapılmış olması ve yetkilendirilmiş kuruluşla çalışılıyor olması yetti. Miktar kontrolü yapılmadı.

Üyeler Görebilir
@tuba-ak
teşekkür ederim. ben birşey danışmak istiyorum. ben bir ayın bildirimini yaparken Ek7-C2 yi girmeyi unutup direk bildirim gönder yaptım. bu sorun oluşturur mu ?

Üyeler Görebilir
@İbrahim Uysal
ben birşey danışmak istiyorum. ben bir ayın bildirimini yaparken Ek7-C2 yi girmeyi unutup direk bildirim gönder yaptım. bu sorun oluşturur mu ?

Üyeler Görebilir
@Abdulkerim Doğam
İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 'ne İliniz, adresinde, faaliyet göstermekteyim. atık ambalaj sisteminde ayına ait ek 7 beyanını yaparken şehven hata yapılmış olup yanlışlıkla bildirim gönder butonuna bastığım için eksik kalan beyanları tamamlamak üzere sistemin tekrar tarafıma açılmasını arz ederim.

Üyeler Görebilir
mrb
Ambalaj atigi toplama, ayirma ve geri dönüsüm tesisinde nasipse işe başlayacam
izin lisans portlında kendimi nasıl atayacam ve vekalet,protokol formatlarını verebilirmisiniz

tşk ederim

Üyeler Görebilir
@Ramazan Eroğlu
Ben bi danışmanlık firması aracılığıyla yaptım tüm bilgilerimi aldı sonra izin lisans üzerinden kendileri hallettiler.