Atık piller

Üyeler Görebilir
tat firması olarak elimize bir miktar atık pil geliyor daha önce hiç atık pil vermemişler internetten araştırma yaptım ve atık pillerin TAP a verildiğini öğrendim daha önce buraya pil veren oldu mu atık pil verirsek bizden bir masraf çıkacak mı

Üyeler Görebilir
Bizimde firmamızdan çıkan atık pillerimizi TAP firmasına göndermiştik. TAP ile iletişime geçin onlar sizi hangi kargo şirketine vermeniz gerektiği konusunda yönlendiriyorlar.
Üstelik sizden bir masraf çıkmıyor kargo ödemesini TAP firması karşılıyor.
Biz bu şekilde vermiştik.

Üyeler Görebilir
TAP ile iletişime geçiniz onlardan daha net bilgi alırsınız...

TAŞINABİLİR PİL ÜRETİCİLERİ VE İTHALATÇILARI DERNEĞİ & İKTİSADİ İŞLETMESİ

Telefon : 0 (212) 438 08 25
Faks : 0 (212) 438 19 05
E-posta : [email protected]
Adres : Giyimkent Sitesi C3/B202 No.48
Atışalanı - Esenler / İSTANBUL

Aşağıdaki linkten formu doldurarakta yardım alabilirsiniz.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

İyi Çalışmalar...

Üyeler Görebilir
Sizi yönledirecekleri kargo şirketine ücreti onların ödeyeceği şekilde 100 kg ı geçmeyen ambalajlarda verebilirsiniz.İlk önce irtibata geçin tabiki.Daha sonra gönderdiğiniz pil ile ilgili yazı gönderiyorlar.

Üyeler Görebilir
Ayrıca bulunduğunuz yerin belediyesinin anlaşması varsa TAP ile belediyeye de verebilirsiniz diye biliyorum.Veya OSB de iseniz OSB'nin anlaşması vardır.OSB ye verebilirsiniz.Ben OSB ye veriyorum.OSB nin TAP ile yaptığı anlaşmanın bir nüshasını da dosyamda saklıyorum.

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
internet sitelerinde küçük firmalar için ücret listesi vardı da ondan sorduydum insan rakamları görünce pek de yanaşmıyor :) ama gerçeği öğrenince de tamam diyor :islik: