Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar konuyu okumaya çalıştım baca gazı temizliğinden kaynaklanan atıkları 20 01 41 olarak değerlendirme yapılması yazılmış. Fakat buradan cıkan atıklar (kül- toz) bunların tehlikelilik özellği taşıdıgı kanaatindeyim. atık kodları içerisinde bulmakta zorlanıyorum. tehlikesiz oldugunu iddaa edemem bu tozların ortam havalandırması ve kaynak yapılıyor.
Yardımcı olabilecek var mıdır? telefonda atık firmalarıyla görüşmekten kulaklarım patlıcak kıvama geldim
@Fatih Koçak
analize gerek yok ya tehlikel çıkışı yapıcam ama kod belirleyemiyorum ortam havalandırmasının yapılmasından kaynaklanan toz için bir kodbulamyorum.
@Cem Yılmaz
iç ortam havalandırması otomotiv sanayi
Kaynak hazlarının toparlanması ve ortam havasının çekilmesi gerçekleştiriliyor.
EAYP 'nın eklerinde istenilen ''Tehlikeli, atık sahası ve yakın çevresini gösteren ölçekli yerleşim planı'' ve ''Genel yerleşim planı ölçekli'' bu belgelerin elinde örneği olan var mı?
@Evrem Yeşil
Plan için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden onay aldıktan sonra 3 sene geçerliliği bulunmaktadır. 3 sene sonunda tekrar yenilemen gerekir.
@Olgaç Sürmelihindi
teşekkür ederim. bende öyle biliyorum. 2016 yılında yapılmış firmada yenilemen gerek dediler.
3 yıl son unda 2019 oluyor dedim sen güncelle dediler
2016 ise il müdürlüğüne göre farklılık göstermekle birlikte 2017/2018 yılı itibari ile yenilemeniz gerekir. Yeni format ile birlikte alındığı tarih itibari ile 3 yıl oldu.
@Evrem Yeşil
Bazı il çevre müdürlükleri hala 1 sene olarak veriyor ama yönetmelikte 3 sene geçerli diye ifade geçmektedir. Adana il çevre 3 sene veriyor
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.