Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-Endüsrtyel Atık Planı tesisle anlaşma yapıldıktan itibaren ne kadar süre içersinde yapılır,geçerliliği ne kadar..yönetmelkte göremedm..
2-Ayrıca Eğitim formu ve İç tetkik hazırladıktan sonra sisteme yuklenmeli deniliyor...Sizler yüklüyor musunuz...
3-Aylık denetim,izin lisans sayfasında takvim kısmında nasıl yapılıyor...
@sevgi barış
1-endüstriyel atik yonetim planini anlasmaya vardığınızda bir an once hazirlamaniz gerekir. Normalde eayp 3 sene gecerliligi var ama bazi il cevre müdürlükleri her sene yenilenmesini istiyor. 2-) ic tetkik ve aylik degerlendirme formu sisteme yuklenmiyor.3-) siz aylik takvimi olusturduktan sonra danisman firmalarin sisteminden yukluyorsunuz
merhabalar ;
Kümes hayvanlarında yumurta üretimi yapan bir tavuk çiftliğine endüstriyel atık yönetim planı hazırlamaktayım. Öncelikle şunu sormak istemekteyim. Planda gübrelere yer veriliyor mu ? atık yönetimi yönetmeliğinde tarımsal amaçlı kullanılan hayvansal dışkıyı kapsamaz diye belirtilmiş. Gübrelere yer verilmeyecek diyenler var ama burada oluşan gübrelerle yönetmelikte belirtilen ifade aynı anlama geldiğini düşünmüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Tarım İl Müdürlüğünden tesiste oluşan tavuk dışkısının tarımsal gübre amaçlı kullanımının uygun olduğuna dair bir yazı varsa(veya başvurup alırsanız) gübreler atık olarak değerlendirilmez.
Merhaba kolay gelsin arkadaşlar bir belediyeyle atıkları için sözleşme yapıcaz ve benden de sözleşme istediler ama ben örneğini bulamadım sizde varsa yardımcı olabilir misiniz .
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.