Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atık yönetim planı değişti, onu endüstriyel atık yönetim planı diye değiştirdiler.yani sadece ends. Atık yönetim planı hatırlamalısın, birde eğer hastane için yapıyorsan ünite içi atık yönetim planı da yapabilirsin.(isteyebilirler)
Benim İstanbul'daki firmam için değiştirmek zorunda kaldım.
Tuğba Hanım internetten buldum. Doğru olmadığını beyan ettim. Formatın taslağını görmeleri için paylaştım Ne yazık ki yaptığımız çalışmaları buradan paylaşamıyoruz.
Çokca onay yazısı aldım. Ancak son başvurumda atık sahası için yapı kullanım izin belgesine gerek olup olmadığı konusnda görüş yazısı istendi ve belediye tarafınfan atık sahası yapı kullanım izin belgesine tabi bulundu. Altı beton, üstü sundurma ve bölümlendirme işi tellerle yapılı.
@Filiz Bali
böyle bir yapıya yapı kullanma izni istememeleri lazım. çünkü bu şekildeki sundurma konteyner vb yapılar yapı kullanım izni kapsamında değil diye biliyorum.
Bildiğim kadarıyla 50 cm'den yüksek beton yapılarda bu şekilde sıkıntılar çıkabiliyor. Bu orman arazilerinde daha da az olabilir. Bu nedenle yapının beton dışı malzemeden yapılması daha uygun olacaktı. fotoğrafını koyabilirseniz beraber tartışabiliriz konuyu
ofis kısmındaki aydınlatmalar, kartuşlar, jenaratör, bantların yağlanmasından sonra oluşan kontamine bezler gibi.. atıkların tamamı tehlikeli atıklardır. tehlikeli atığın oluşmadığı yer yok yoktur. sadece miktarı diğer tesislere göre daha düşüktür.
tahmini değer belirtiyorsunuz. bende öyle dedim sonra geri döndü ekledim gönderdim. bence saçmada çıkmayan bir atık için miktar belirlemek ama yapacak birşey yok
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.