Atık yağ geri kazanımı

Üyeler Görebilir
Atık Yağ Geri kazanımı için kurulacak olan firmanın kapladığı alanla ilgili " şu kadar m2 olmalıdır" gibi bir durum söz konusu mu ?

Üyeler Görebilir
Sayın Üyelerimiz;

Firmalarınızın tanıtımlarını ''Firmalar'' bölümünden yapabilirsiniz. Firmalarınızın tanıtımları için forumdaki sohbet bölümlerini lütfen kullanmayınız.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,
Atık yağ geri kazanım firmasının danışmanlığını aldım ilk defa böyle bir firmaya hizmet vereceğim ama çok bir bilgim yok ne tür atıkların çıkacağını hangi adımları takip edeceğimi yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
Serkan bey firma daha üretime başlamadığı için tam kavrayamıyorum. Önereceğiniz kaynaklar varsa oradan da araştırma yapabilirim.

Üyeler Görebilir
@Hamdiye Güzel bakanlığın sitesinde yayınlanan onaylı proje tanıtım dosyalarına bakabilirsin.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
Direkt yağ geri kazanım firmasına ait PTD nasıl aranıyor bilmiyorum. Bilen kişi varsa belirtir. ÇED için hazırlanan proje tanıtım dosyalarında hem proses hem de oluşabilecek atıklar da belirtiliyor. Bir de Atık Yönetimi Yönetmeliği EK Listesinden prosesinize özel atıklar tanımlanmış mı diye bakabilirsin.

Üyeler Görebilir
Filtre killeri , asit çamurları , kontamine atıklar , kontamine ambalajlar , arıtma çamurları bunlar çıkıyor atık madeni yağ geri kazanım firmasında

Zaten bakanlığın belirtmiş olduğu listede de mevcut kodlar var