Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@jn6zo
Olgaç üstadımın dediği gibi petder, bakanlık tarafından yetkilendirilmiş bir firma. Geçtiğimiz hafta atık yağ gönderimi yaptık, herhangi bir ücret, sözleşme vs istenmedi..
Atık yağların lisanslı olarak alımını gerçekleştirmekteyiz. Bu konuyla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirim. Tel: 0530 084 47 34
Arkadaşlar Petder yağları almamış kaynama yapmış yağlar.Atık Yağ analizi için il müdürlüğüne dilekçe vs yazmam gerekmiyor değil mi?Yönetmelikte öyle bir ifadeye rastlamadım .Yağ beyanı ile ilgili bişeyler demiş.Zaten atık yağ beyanını yaptık.
Atık Yağ analizi için herhangi bir bildirim yapmanıza gerek yoktur. İlgili firmayla teklif alıp analizinizi yaptırdıktan sonra gönderim yapabilirsiniz.
Hilal Hanım Merhaba ,
Yanlış bilgilendirme için özür diliyorum. @Cem Yılmaz hocamın uyarısıyla Atık yağ analizi de melbese alınmış sanırım. Ben melbes dışı analiz yaptırdığım da olmuştu. Ancak bu konuda İl Müdürlüğüne danışmanızı tavsiye ediyorum. En net bilgiyi onlardan alabilrsiniz. Yanlış yönlendirme yapmak istemem
Ücret ile ilgili yönetmelikte ibare bulunmamakta. Ancak bu tür atıkları ücretli alacak firma çok az diye tahmin ediyorum. Özellikle miktar konusu da büyük önem arz edecektir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.