Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Ben konfeksiyon firmasında çalışıyorum ve bizde paket arıtma var. Bizim arıtmada fiziksel ve biyolojik arıtma var ve evsel suyumuz var sadece. İkincil arıtma mı oluyor yoksa sadece d sınıfına başvurmam mı gerekiyor anlayamadım orayı. Birde fabrika bu konuyla ilgili arıtmadan sorumluyum diye bir yazı yazacağım ama sizlerde yazı örneği var mı?
"...tecrübe yazılarının atık su altyapı yönetimi tarafından imzalanıp gönderilmesi gerekmektedir." derken atık su altyapı yönetimi olarak kimden bahsetmektedir?Su ve atıksu idaresi mi?
Olgaç SürmelihindiHocam sen en azından iyi kötü başvuru gönderebilmişsin. 3 Gündür vesikalık yükleyemeyen arkadaşım var, başvuru sayfası sürekli yenilenen var. Allah sabır versin.
Üstad, gerçekten bıktırıyorlar. İşi bilmeyenler ile iş yapmaya çalışıyorlar. Daha önce çalıştığım firmalarda bulunan arıtma sistemlerini arıtma olarak kabul etmiyorlar. Organize Sanayi Bölgesinden 3 gün içinde yazı alın ve yükleyin diyorlar.
D sınıfı belgem mevcut ama danışmanı olarak çalıştığım paket arıtma tesisine atık su bilgi sisteminden tesis sorumlusu seçtiğimde kendimizi seçebiliyor muyuz acaba ?
Kapasitesi 50m3/gün tesisin site için kurulmuş bir tesis
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.