Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, atıksularda krom (VI) nın giderimi ile ilgili elinde yapmış olduğunuz bir çalışma veya tezi olan var mı , yardımcı olursanız sevinirim
sciencedirect te bu konuda çalışmalar var diye hatırlıyorum. Öğrenci iseniz okul ağından bağlanabilirsiniz. Bağlanamazsanız bana söyleyin müsait bir zamanımda bağlanıp uygun bir iki makale indireyim. Tabi tamamı ingilizce olacak.
@ozandonertas91 evet hocamız o siteyi önerdi ben de bölümü ing okuyorum, fakat bulamadım bir türlü, yani açılmıyor sitede, okul ağından mı bağlanmam gerekiyor ?
KubilayDumanMerhaba SAÜ Çevre Müh. öğrencisiyim toplam krom tayini için kullanılabilecek yöntemleri bulabileceğim bir kaynak var mıdır acaba ? ISO 17075 de var olduğunu biliyorum ancak ulaşımım şuan için mümkün değil.
merhaba,
toplam krom neyi ifade eder?
kromit(doğada bulunan saf hali) cr+6 metalürjik işlemden çıkmış hali gibi bunların toplamını mı ifade eder?
teşekkürler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.