Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
) ağırlıklı olarak 04 02 21 (tekstil) ve 07 02 13 (Plastik, sentetik kauçuk, yapay elyafların İFTK'sından kaynaklanan atıklar) kodu geçmekte. Ancak bizim yönetmeliklerde bu kodlar tanım olarak çok yakın gözükmüyor...
Eğer tahmin ettiğim gibi polyester tabanlı bir atıksa ben tercihimi 07 02 13 kodundan yana kullanırdım
Bu atıkları birebir cam filmi üretiminden mi kaynaklanmakta yoksa size bu film kaplı camlar gelip ayrıştırmasını siz mi yapıyorsunuz?
Bu tarz bir durumla ben de ilk defa karşılaştım. Forumda benzer bir atık gönderimi yapan birisi varsa emsal olabilir sizin için ancak mevcut kodlar içerisinde atığın yapısı itibariyle 07 02 13, bence, en doğrusu gözüküyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.