• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bakanlık Atıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu eğitimleri duyurusu - 2024

Sonradan sınava girebildim ama bu seferde süre sıkıntılıydı, girdim an kalan süre 20 dk gösteriyordu .50 soruyu 20 dkda çözmek zorunda kaldım

bugunkı sınava giren varmı,sorular soru değil ortada cümle yok, ilkokul seviyesinde hazırlanmış sanki son yıpranma havuzu nedir bu soruları bile hazırlayamayanlar birde sınac yapıp bize belge verecek öyle mi,gelsin bir tanesi tesis işletebilsin de göreleim

Sorular efsane gerçketen kullanılan türkçe müthiş. Büyük ihitmal kopyala yapıştır yada yapay zeka ile oluşturulmuş saçma bir sınav

ben beğendim soruları tam kıvamındaydı.

50. soruda soruları kaydet gönder seçeneği çıktımı ? gelen smste öyle diyor. fakat 50. soruda geri dönme seçeneği çıktı sayfayı kapatıp açtığımda tekrar sınava baslama halinde veriler sıfırlanacaktır yazısı geliyor

peki geçme puanı nedir bilen var mı? kaç soru yapınca sertifika almaya hak kazanıyoruz hiç belirtilmemiş?

Sınav sorularının cevaplarından ikisi;

Oğlum beni yanına aldı
Ebru

Gerisini siz düşünün

Gökhan Ş.Benim de aklıma ilk gelen bu oldu. Çünkü Türkçe'de sorun yaşadığımı hiç hatırlamıyorum bu kadar senedir. Çevirisi açık olanlarda F/M oranına "Kadın/Erkek" şeklinde çeviri yapmış otomatik (Female/Male diye düşünüp).

Sanırım sistemden öte arkadaşlarımızın kendi hatası :)