Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Fatih Koçak Şehirdışı programlarına seyahat izni için e-devletten başvurdum, protokol, bakanlık yazısı, belgemi vs yükledim. Ama şuan red onayı bekliyor diyor, red olacak muhtemelen....
@tugceturan Şehirdışı programı için görevlendirme yazısı ile işlemlerini sürdüren ve şehir değiştiren arkadaşlarımız var.
Onunla ilgili bilgiyi alınca buradan da paylaşırım
@Fatih Koçak Teşekkürler. Ama Adnan Bey'in mailinde de valilikten izin alıp gidilmesi gerekliliği yazıyor. Görevlendirme yazısı yazılıp gidilebilir vs diye belirtilmemiş. Şuanda şehir dışı çevre firmalarım uzaktan çalışma şeklini kabul ettiler. Ben yinede rapor tutucam o yüzden. Raporda da belirtirim bu durumu (izin verilmediğini) diye düşünüyorum...
İlçedeyiz Kaymakamlıkla görüştük sözleşmenizi göstererek geçiş yapabilirsiniz dediler. Geçişlerin olup olamayacağına dair bir yazı veremiyoruz dediler.
Merhaba arkadaşlar bi sorum olacak. Danışmanlık firmasında sağlanması gereken 4 mühendisten bir arkadaş işten ayrıldı. Bildiğim kadariyla 30 gün içinde yeni mühendis istihdam etmek gerekiyor. Peki ayrılan arkadaşın üzerinde ataması olan firmaları takvime girerken nasıl bir yol izlemeliyiz
Ayın son günü yeni bir kişi başlamadıysa ve o kişiye atama yapamadıysanız; işe aldıktan sonra programı doldurmanız gerekiyor. Durumu da İl Müdürlüğüne bildirirseniz, sıkıntı yaşama ihtimaliniz sıfıra inecektir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.