• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Bekra

Halil A.

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
6 Nisan 2018
Şehir
Aydın
Firma
MaviYildiz
Selam Herkese, danışmanlık sektörüne yeni başlayan biriyim Bekrada alt seviyeli kurulus cıkınca ne yapmamız gerekiyor bu konuyla bilgisi olan biri açıklayıcı bilgi verebilir mi ? ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
 
Merhabalar,
şimdi biz üst seviyeli kuruluş olarak bildirim yapıyoruz. Yönetmelik ilgili niteleyici miktarın %2sine eşit veya daha az ise beyan etmene gerek yok diyor. Biz de az miktardaki kimyasal maddeleri beyan etmek yerine bu maddeden faydalanmak istiyoruz. Ben ilgili niteleyici miktar olarak alt limiti mi baz almalıyım yoksa üst limiti mi? örneğin h koduna dahil olan 2 ton kimyasalım var. alt limit ( 50) göre beyan etmeme gerek yok ( %2 si 1 ton yapıyor) eğer üst limiti baz alırsam ( 200) beyan etmem gerekiyor. hangisini baz almalıyım?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Arkadaşlar sizlere naçizane tavsiyem , bakanlıkta konu ile ilgili Özlem hanım ile görüşmenizdir. Diğer türlü herkes kendi yaptığı uygulamayı anlatarak kafa karışıklığına sebep olmaktadır.
 
Merhabalar;

Bekra uygulamasında "UN/ADR (Patlayıcı) Ekle" kısmı var taş ocaklarında kullandığımız patlayıcı maddeleri bu bölüme eklememiz gerekli mi. Patlayıcı olarak kullandığımız miktarlar her zaman değişiyor yani her patlatma yaptığımızda eklememiz gerekli mi.
 
Üst