Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten lazım olabilecekler pahalı. O yüzden hiç gerek yok, o kalite sistemleri sertifikaları falanlar filanlar çoğu içi boş sertifikalar, hiç bir geçerlilikleri yok, üniversite öğrencilerini yontma projeleri.
Kalite belgesi sorana pek denk gelmedim ama benim tavsiyem de mezun olmadan önce bir kulübe üye olup aktif görev almanız. İnanın çok faydasını göreceksiniz. Sosyalleşme, insanlarla etkili iletişim kurma, topluluğa hitap edebilme yeteneği.. bunlar belgelerin önüne geçiyor iş dünyasında.
Doğa sporları kulübündeydim ve aktif olarak doğa sporlarıyla uğraştım üniversite hayatım boyunca. Yönetim kurulunda da görev almıştım. Eğitimler verdim kulübe yeni gelenlere vs. Şu an çevre mühendisi olarak en fazla yaptığım işlerden biri her gittiğim şehirde eğitim vermek. Topluluk önünde konuşabilme ve eğitim verebilme becerisini bu şekilde öğrendim ben.
Ve inan belgelerden çok bu yaptığım işler, tırmandığım dağlar yöneticilerin daha çok ilgisini çekiyor : )
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.