• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

belgelendirme 2020

Evrem Yeşil

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
22 Mayıs 2013
Şehir
Adana
Firma
AMBALAJ
Merhaba,
2020 yılında belgelendirme işlemi olacak mıdır?
 
@Gülin Ç. ödemek zorunda. bu işi;
1. belgelendirme desteği olmadan
2. kaçak mazot kullanmadan
3. sigortasız eleman çalıştırmadan
4. sadece avm ve marketleri alıp konutları aksatmadan
vs
vs
ben yapıyorum ve para kazanıyorum. diyen tatçının elinden öperim.


dediğim gibi hemen ödemese de ilerde ödeyecek. bu ödeme olur teşvik olur mazot yardımı olur. şimdi parası olup ta belediyelerle hiç anlaşmamış tatlar ihale alacaklar bi hevesle zarar ede ede birazda onlar yürütecekler bu işi sonra onlarda dayanacak gücü kalmadığında iş buna dönecek. bu konuşmalar burada kalsın o gün geldiğinde bakarız :)
 
@kkm biz çalıştık belgelendirmeden de para kazanamadık çünkü toplanılan tonajları şişirmedik bıraktık , bu saatten sonra daha da zor o iş :D , tek işimiz ambalaj olsaydı bu işi çoktaaan bırakırdık.. Bu şartlarda para kazanmak öyle zor ki. Olan yine çevreye olacak neticede , geri dönüşüm işi sekteye uğrayacak yine ..
 
@ekoçev paranın nasıl ve nerede kullanılacağı belli değil.Açıklama yok,çünkü hazine ve maliye bakanlığına giren paranın nasıl ve nerede ne kadar kullanılacağını takip etmek imkansız.
@yeniçevreci sıfır atık ve gekap çok ayrı konular bağdaştırım var ama ayrı konular.
 
Harcanması gereken yerlere harcanır. Bu tarz şeylerin hesabını vermeye zamanlarının olacağını düşünmüyorum.
 
işte bu açıklama yapılmadan sektörün nasıl ilerleyeceği TAT belediye anlaşmalarının nasıl olacağı sıfır atık uygulamaların nasıl olacağı belirlenemiyor,
TAT firmaları özellikle belediye toplaması yapanlar ne yapacağını bilemiyor önünü göremiyor bu yüzden adım atamıyorlar buda yakalanmış olan sıfır atık ivmesine zarar veriyor bence.
 
Üst