Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba @pnrckmk açıkcası zemine dökülen yağın tam anlamıyla temizleneceğini sanmıyorum ama aşağıda resimde görünen ürün atık yağın zemin üzerinden bertarafında etkili bir ürün denemenizi tavsiye ederim ya da yağ çözücü maddeler kullanarak yağın zeminden sıvıya geçmesi sağlanır, aşağıdaki resimde görünen sosislerle sıvının alıcı ortamla (su ve toprak gibi) teması kesilir, sonrasında içeriğinde yağ bulunan sıvı atık emici ped veya bez yardımıyla emdirilerek bertarafı sağlanabilir diye düşünüyorum fakat bunu denemedim çözüm sağlar mı bilemiyorum sadece fikir yürüttüm...:islik:
Merhaba @pnrckmk açıkcası zemine dökülen yağın tam anlamıyla temizleneceğini sanmıyorum ama aşağıda resimde görünen ürün atık yağın zemin üzerinden bertarafında etkili bir ürün denemenizi tavsiye ederim ya da yağ çözücü maddeler kullanarak yağın zeminden sıvıya geçmesi sağlanır, aşağıdaki resimde görünen sosislerle sıvının alıcı ortamla (su ve toprak gibi) teması kesilir, sonrasında içeriğinde yağ bulunan sıvı atık emici ped veya bez yardımıyla emdirilerek bertarafı sağlanabilir diye düşünüyorum fakat bunu denemedim çözüm sağlar mı bilemiyorum sadece fikir yürüttüm...:islik:
Yakın lokasyonlarda çimento fabrikası var ise, farin yardımcı olacaktır. Farin yağ için iyi bir absorbandır ve temizleme işlemi de kolaydır. İyi çalışmalar.
evet bende çimentoda çalıştım farin döküyorduk. ayrıca talaşta olabilir oda çeker atık yağı. yağ emici bezler su ile karışık olanda daha fazla işe yarıyor. sudan yağı ayırıyor.
@Mahmut Cimşit o biraz fazla olmadı mı? Sonuçta hijyenik bir iş söz konusu değil, maksat yağın yayılmasını ve muhtemel metaryellerin kontamine olmasını önlemek olduğundan buna yönelik aksiyon alınması yeterli olacaktır kanaatindeyim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.